Europarlamentarul Cristian Bușoi îl critică pe Nicușor Dan: traficul în București a devenit un coșmar

Europarlamentarul și vicepreședintele PNL Cristian Bușoi a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îl critică pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, din cauza traficului infernal din București.

Vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi critică lipsa semaforizărilor inteligente, lucrările de drumuri care au început în lunile în care orașul era aglomerat, iar acum nu sunt finalizate. Acesta menționează în mesaj că în perioada sărbătorilor, când majoritatea cetățenilor merg la cumpărături, Bucureștiul este paralizat.

„Traficul în București a devenit un coșmar. Zi de zi se resimte faptul că nu avem o semaforizare inteligentă, că lucrările pentru lărgirea unor segmente de drum au fost blocate. Se vede că nu există o minte limpede în fruntea Primăriei Capitalei, care să vină cu soluții. În zilele în care bucureștenii merg la cumpărături, așa cum este și în perioada acestea, Bucureștiul este paralizat. Acum este mai rău ca niciodată. Asta și din cauza faptului că lucrările la Podul Grant nu sunt finalizate, că au fost pornite în lunile în care orașul este aglomerat”, se arată în mesajul postat de vicepreședintele PNL.

„Ne-am obișnuit să vedem un primar general care știe doar să se justifice, să spună că nu poate mai mult. A blocat investițiile la toate capitolele. Resimțim asta zi de zi. Când se va sfârși coșmarul? Probabil după ce Bucureștiul va avea un manager orientat spre dezvoltare și nu un primar „blocangiu”.”

Bușoi a candidat pentru funcția de primar al Capitalei
Cristian Bușoi a fost candidat al partidului PNL pentru Primăria Capitalei la alegerile din 2016. Candidatul a fost ales în urma sondajelor de opinie realizate de PNL, europarlamentarul Cristian Bușoi fiind cel mai bine poziționat.

Potrivit sondajului INSCOP Research de la acea vreme, realizat la comanda PNL, Buşoi era susținut de 4,3% din respondenţi, fiind urmat de Ludovic Orban (3,6%) şi de Petre Roman (2,1%).

One Comment

  1. Lui Busoi, tiganul din Severin, a ajuns sa-i puta la Bucuresti !
    Pai, ramii la Bruxelles pe vecie,sau retrage-tein Moara de foc !