Claudiu Târziu, avertisment: Eurodeputații vor vota o lege prin care se vor recunoaște căsătoriile între persoane de același sex

Senatorul Claudiu Târziu președintele Consiliului Național de Conducere al AUR avertizează: eurodeputații urmează să voteze un documente ce aduce atingere statelor care încearcă să își păstreze modul de viață natural și să dea prioritate constituțiilor naționale. Parlamentul european recunoaște căsătoriile între persoane de același sex.

„Se numește certificat de filiație, iar acest certificat urmează să acorde drepturi celor care sunt într-o uniune, zisă căsătorie prin alte state care recunosc astfel de căsătorii între persoane de același sex, le recunosc dreptul de a fi împreună și de a avea copii și de a aduce copiii cu ei și în statele care nu recunosc astfel de căsătorii, nu recunosc nici parteneriatele civile. Se forțează ușa, așa cum s-a încercat și cu recenta decizie a Curții Europene de Justiție, se forțează și ușa și legea fundamentală a statelor care nu sunt de acord cu căsătoriile între persoane de același sex, printre care și România”, a spus Claudiu Târziu.

Acesta a subliniat că AUR  va susține un referendum pe tema definirii mai clare a căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie. „Dacă nu ne apără legea fundamentală și dacă această lege nu este apărată de noi, oamenii politici care suntem chemați să o apărăm, atunci vom intra în malaxorul acesta ideologic neomarxist de la Bruxelles”, a avertizat Claudiu Târziu.

One Comment

  1. UE devine un stat deși inițial era o uniune. E o lovitură de stat, o anexare a statelor suverane la o entitate cate nu a fost autorizată in acești parametri, să ia decizii impotriva Constituțiilor care i-au transferat prerogative.