SURSE! Iohannis e disperat: Se pune primul pe lista PNL la europarlamentare

Președintele turist, Klaus Werner Iohannis, se propune prin presă în diferite funcții, ba la NATO , ba șef al Consiliului European, ba comisar european, în realitatea el săracul este pe dinafară. Nu îl dorește nimeni, nici la NATO, nici la UE. Nu are calitățile necesare pentru a ocupa o astfel de funcție, iar peste tot i se închide ușa în nas.

Preşedintele Iohannis nu a reuşit să obţină aderarea României la Schengen, cum va fi capabil să-şi negocieze locul de preşedinte la Consiliul European când, la Bruxelles, nici nu a fost discutat acest scenariu?

Disperat că rămâne pe dinafara vrea să se pună primul pe lista la europarlamentare a PNL, susțin surse din partid pentru 60m.ro și să demisioneze mai devreme pentru a comasa prezidențialele cu localele așa cum își dorește partidul. Mai mult, Iohannis ar fi de acord cu liste comune PSD/PNL pentru a forma o coaliție împotriva AUR. Liberalii se tem cel mai tare de ascensiunea AUR și faptul că stau extrem de prost în sondaje, chiar în spatele USR spun unele surse din partid.

One Comment

  1. Impostorul asta sa dispara mai rapid, sa dea Statului Roman sumele pe care i lea furat si sa mearga la puscarie !