Baron la stat: Bodog câştigă 41.000 lei/lună din patru slujbe – trei de la stat

Senatorul PSD, Florian Bodog, plagiator anchetat de DNA pentru fals și abuz în serviciu câștigă 41.000 de lei din 4 slujbe 3 dintre ele fiind la stat. Față de 2020 câștigă cu 2.500 euro pe lună mai mult.

Senatorul PSD, Florian Bodog, plagiator anchetat de DNA pentru fals și abuz în serviciu câștigă 41.000 de lei. El are o slujbă de senator care ar trebui să îl țină la București de luni până joi. Apoi, ar trebui să meargă în teritoriu: vineri și sâmbătă. Cu un program foarte încărcat, Bodog este și medic la Oradea și predă la Universitatea din Oradea și la cea din Arad.

El a câștigat, anul trecut, suma de jumătate de milion de lei, adică 41.000 lei pe lună.

Între București și Oradea sunt 600 de kilometri. Bodog are venituri cu 2.500 euro mai mari față de acum 3 ani

Plagiator, cu sechestru pe avere, senatorul PSD Bodog câștigă 41.000 lei/lună din 4 slujbe la stat
Foarte căutat profesional, Bodog nu reușește să scape de DNA. Judecătorii au decis să îi mențină sechestru pe avere:

Inculpat pentru abuz în serviciu şi fals de procurorii DNA, care îl acuză că pe vremea când era ministru al Sănătăţii şi-a angajat fictiv la cabinet o consilieră din Oradea care nici măcar nu s-a deplasat în Capitală la serviciu, senatorul PSD Bihor Florian Bodog a încercat să îşi recupereze banii blocaţi de magistraţi în ideea recuperării prejudiciului.

Deschis în 2021, procesul PSD-istului încă se judecă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar la înfăţişarea de săptămâna trecută a fost dezbătută cererea sa de desfiinţare a sechestrului asigurător pus pe un cont de 76.000 lei, unde virase banii pe care consiliera Olivia Marcu este acuzată că i-a încasat ilegal.

Judecătorii au decis, însă, să menţină sechestrul, aşa că Bodog nu se poate atinge de ban, scrie ebihorenul.ro.

Cariera senatorului PSD Florian Bodog este marcată de scandaluri
În octombrie 2020, Universitatea de Vest din Timișoara a cerut tribunalui Bihor să anuleze diploma de doctor în management obţinută în mod fraudulos, prin plagiat, de Florian Bodog.

În iulie 2020, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, definitiv, să îi retragă titlul de profesor abilitat şi dreptul de a conduce doctorate, pe motiv că nu a îndeplinit criteriile minime pentru această avansare profesională.