Ziua ideală – Ceai, fursecuri, pătură și pictarea unui tablou pe numere de la Pictorul Fericit (P)

Toamna a venit cu ale sale ploi, cer gri, ceață și depresia sezonieră. Nu-ți mai vine să te ridici din pat, îți vine să-i anunți pe toți că iei o pauză și vă vedeți în martie. Păcat că îți trebuie bani și mai trebuie să mergi și la muncă. Pentru a trece prin această perioadă epuizantă psihic, ce ai spune să încerci o nouă activitate și anume pictura pe numere?

Tot ce trebuie să faci este să alegi tema preferată de pe pictorulfericit.ro. Poți alege tablouri cu peisaje, animale, păsări, clădiri, orașe, pentru el/ea, religioase, reproduceri după capodopere celebre și multe altele. Odată ce ajunge tabloul preferat la tine, fă un ritual zilnic de pictură, o băutură caldă alături, o lumânare parfumată și lasă doar sunetul ploii să te acompanieze în creația ta. Poți vedea aici toata colectia actuala de picturi pe numere.

N-ai nevoie de talent, doar de răbdare

Picturile pe numere sunt pentru toate nivelurile. Te vei deconecta preț de câteva ore de stres, de probleme, iar sănătatea ta mentală va fi îmbunătățită. Tu doar trebuie să te lași ghidat de numere, iar tabloul prinde viață. Un tablou de la Pictorul Fericit vine cu toate cele necesare, pânza pe șasiu, setul de pensule, vopselurile ce au numere pe capace. Pe pânză regăsești delimitări și numere, iar tu trebuie să le conturezi și să le completezi cu vopselurile corespondente. La final vei obține un tablou perfect pentru decorarea unei încăperi. 

Această activitate este și productivă, gândește-te că poți să îți decorezi întreaga casă cu picturi cu stil. Nu le-ai prefera pe cele făcute de mâna ta, decât cele printate pe care le are toată lumea? Vor deveni chiar și subiecte interesante de discuție când vin musafiri în vizită. 

Vrei să-ți depășești limitele?

 » Aflați mai multe informații aici.