ZF Live. Silviu Stratulat, managing partner, casa de avocatură Stratulat Albulescu: Cel mai mare interes în piaţa de M&A se vede în sectorul IT. Vin din spate energia regenerabilă, zona de agribusiness, dar şi serviciile de curierat şi industria alimentară

♦ În primele nouă luni ale acestui an, casa de avocatură Stratulat Albulescu a fost implicată în tranzacţii în toate aceste domenii ♦ Lipsa unei stabilităţi fiscale, impredictibilitatea politică sau economică şi criza politică sunt încă minusuri ale României, care afectează piaţa de M&A.

În piaţa de M&A din România, despre care Silviu Stratulat, partener al casei de avocatură Stratulat Albulescu, spune că este într-un balans total şi continuu, cel mai mare interes vine dinspre sectorul IT, ceea ce poate fi şi o consecinţă a pandemiei de COVID-19 şi a anului trecut, care a stimulat digitalizarea şi contextul online.

Totodată, din urmă vin şi sectorul energiei regenerabile, zona de agribusiness şi inputuri agricole, dar şi zona de servicii de curierat sau industria alimentară, unde de asemenea se observă un interes crescut pentru piaţa de fuziuni şi achiziţii.

 » Aflați mai multe informații aici.