ZF Live. Orlando Docan, Quintessentially: Ce face un lifestyle manager? În prezent, compania are 60 de birouri în lume, iar restul funcţionează în sistem de franciză cu 1.000 de lifestyle manageri, care vorbesc peste 25 de limbi străine şi oferă un serviciu 24/24, 7 zile din 7, pe tot parcursul anului

Compania Quintessentially, fondată în anii 2000 la Londra de către Ben Elliot, unul dintre copreşedinţii Partidului Conservator din UK şi alţi doi parteneri de-ai săi, aduce în România servicii de concierge şi lifestyle management, atât în zona individuală, cât şi în zona de corporate.

„Oferim un serviciu care se împarte între nevoile personale şi serviciile de business. Lifestyle management înseamnă un serviciu oferit de o companie specializată printr-o interfaţă prietenoasă şi un singur asistent personal dedicat, care să rezolve toate problemele – de la cele cotidiene (bone, menajere, rezervare la restaurante) până la cele mai elaborate din sfera de dezvoltare personală (artă, educaţie etc.). În partea de corporate concierge, lucrurile sunt diferite şi sunt privite din perspectiva de a aduce valoare şi de a crea profitabilitate directă şi indirectă com­paniilor. Este o relaţie per­s­o­nalizată. Trebuie să înţelegem profilul companiei şi ce îşi doreşte aceasta“, a spus Orlando Docan, cofondator şi CEO România & Moldova, Quintessentially, la emisiunea zilnică de business ZF Live.

 » Aflați mai multe informații aici.