ZF Live. Gabriel Teodorescu, fondator şi CEO, Deziclean: Suntem prima generaţie care dezvoltă servicii private de curăţenie în România. Businessul nostru creşte exponenţial

♦ Deziclean are o cotă de piaţă de 7-8% din totalul serviciilor de curăţenie din România, potrivit antreprenorului, iar partenerii cer extinderea la nivel naţional.

Piaţa locală nu are o tradiţie în domeniul serviciilor private de curăţenie, însă acest segment începe să se dezvolte, odată cu apariţia firmelor care îşi aleg acest obiect de activitate. Deziclean este un astfel de exemplu.

„Suntem prima generaţie care dezvoltă astfel de servicii, iar planurile noastre operaţionale provin din experienţa acumulată cu bene­ficiarii. Venim cu o schemă propusă pentru orice tip de locaţie. Avem pentru francizaţi un manual de vânzări şi un manual operaţional“, a spus Gabriel Teodorescu, fondatorul şi CEO-ul Deziclean, la emisiunea online de business ZF Live.

De-a lungul timpului, compania a făcut investiţii în tehnologie, în softuri care au fost dezvoltate alături de companii româneşti cu scopul de a optimiza agenţii de curăţenie.

 » Aflați mai multe informații aici.