ZF LIVE. Florian Teleabă, deputy CEO al Filbo: “Ambiţia noastra este ca anul viitor să lansăm o aplicaţie integrată care să îmbine serviciul de microfinanţare cu serviciile de plăţi şi carduri şi serviciul de facturare şi contabilitate””

„Clientul nostru este micul antreprenor.“

Filbo, un fintech ce oferă finanţare pentru micro-întreprinderi şi antreprenori, spune că timpul mediu de aprobare pentru un credit online de 45.000 de lei a ajuns în octombrie la 9 ore, iar clientul beneficiază de garanţia EaSI de la Fondul European de Investiţii şi astfel antreprenorul nu mai are nevoie de garanţii pe firmă.

“Profilul clientului nostru este micul antreprenor. Indiferent de forma legală, micii antreprenori sunt companii pe care le definim având o cifră de afaceri de până în două milioane de euro şi până în 10 angajaţi. Vorbim despre segmentul care, ca şi număr de companii în România, reprezintă peste 90% din entităţile legale. Noi către ei ne adresăm cu creditele care se pot lua 100% online. Sunt credite de sumă mică, se poate lua un credit până la 45.000 de lei, deci aproximativ 9.000 de euro într-un proces complet online. În schimb, putem acorda şi acordăm credite de sumă şi mai mare într-un proces asistat online“, a spus Florian Teleabă, deputy CEO al Filbo în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 » Aflați mai multe informații aici.