WhatsApp nu va mai funcționa din 2021 pe unele modele de iOS și Android. Ce utilizatori sunt vizați

WhatsApp nu va mai funcționa din 2021 pe unele modele de iOS și Android. Ce utilizatori sunt vizați

Anul acesta se apropie de final, iar WhatsApp nu va mai oferi suport pentru anumite telefoane. Drept urmare, aplicația deținută de Facebook nu va mai funcționa pe aceste modele.

Așadar, aplicația WhatsApp nu va mai putea fi accesată pe telefoanele cu sisteme de operare învechite. Cei care dețin smartphone-uri care rulează o versiune mai veche de Android 4.0.3 sau iOS 9 nu vor mai putea folosi WhatsApp pentru a trimite și a primi mesaje.

Ce înseamnă asta? Utilizatorii de iPhone 4, 4S, iPhone 5, 5S, iPhone 6 și 6s vor trebui să facă un update de sistem de operare la iOS 9 pentru a mai putea folosi WhatsApp.

Pentru Android, WhatsApp nu va mai funcționa pe smartphone-urile care rulează pe o versiune Android mai veche de 4.0.3. Totuși, nu o mulțime de dispozitive rulează în prezent pe o astfel de versiune. Cu toate acestea, unele dintre modele de telefoane precum HTC Desire, LG Optimus Black, Motorola Droid Razr și Samsung Galaxy S2 nu vor mai putea rula WhatsApp.

Pentru a afla pe ce sistem de operare rulează telefonul vostru, utilizatorii iPhone pot verifica în Setări – General – Informații. Utilizatorii Android, pe de altă parte, pot accesa Setări – Despre telefon pentru a afla aceste detalii.

WhatsApp oprește suportul pentru smartphone-urile iOS și Android mai vechi la sfârșitul fiecărui an calendaristic. Anul trecut, WhatsApp a încheiat suportul pentru smartphone-urile care rulează pe iOS 8 sau mai vechi și pentru telefoanele Android care rulează pe versiunea 2.3.7 sau anterioară. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.