Vreo diferența între cenzura comunistă și cea Facebook/Twitter? Ambele blamează valorile creștine – CURIERUL ROMÂNESC

Întotdeauna faptele rele sunt pretinse de bunele intenții.

Comuniștii ruși, sovieticii lui Stalin, au pretins că aceast regim este necesar pentru a pune puterea în mâna proletariatului, a muncitorilor. În fapt puterea a ajuns în mâna unui grup restrâns de oameni, iar ceilalți s-au ales cu pumnul în gură.

Practic bunele intenții au fost doar afirmate, ducând la cel mai criminal cult al tuturor timpurilor.

Are oare dreptate Donal Trump când spune că rețelele de socializare acționează ca niște cenzori anulând mesajele care nu concură politicilor pe care le susțin proprietarii lor? Cel mai probabil că da, efectul fiind același cu al cenzurii comuniste: dacă o informație nu trebuie să existe atunci ea nu va trece de tine, ceilalți nu vor afla de ea.

Facebook și Twitter anulează, blochează, marchează mare parte a mesajelor conservatoare. Poți să fii pro LGBT, nu ai voie să fii anti LGBT, poți să fii anti Vaccinare obligatorie, ai voie să fii pro Vaccinare aleatorie.

Ați încercat vreodată să difuzați și să promovați un mesaj istoric în care apare cuvântul națiune sau unde glorificați o mare victorie din trecutul național? În marea majoritate a cazurilor veți fi blamat deoarece instigați la ură față de alte națiuni: unguri, ucrainieni, nemți, austrieci.

Ești împotriva defrișărilor ilegale și dorești anchetarea celor vinovați, inclusiv a companiile austriece? Ești din nou blamat.

Știai că pe Facebook poți face reclamă la un mesaj doar dacă editorii sunt de acord cu el? Adică plătești doar ca un mesaj de al lor să fie difuzat, nu un mesaj alt tău. Atunci de ce plătești?

Cenzura este cenzură indiferent de pretextele folosite. Ușor, ușor, grupurile de extremă stânga sunt demascate. Peste tot în lume s-au folosit de minoritățile infiltrate prin diverse instituții sau companii ca să influențeze opinia publică.

Nu, nu ești un conservator dacă nu le susții valorile. Tu ești reformistul, iar ei încearcă să impună forțat un mod contaminat și bolnav de gândire.

 » Citește întreg articolul pe Curierul Românesc.