Politică ROPRES

Vrancea va rămâne roșie în ciuda gargarei liberale. Blat pe față…

Distribuiți acest articol!

Vrancea, fieful electoral al lui Marian Oprișan, va rămâne în continuare roșie, adică PSD.

Este unul dintre printre puținele județe din România unde liberalii nu pot să convingă deloc că ar fi altfel.

În 2016 PNL anunța, în plină campanie electorală, că va obține primăria Focșani și zeci de primării din județ. Rezultatul a fost însă unul dezastruos: PSD și-a păstrat primăria Focșani, consiliul județean și majoritatea covârșitoare a primăriilor din județ.

În acest an ministrul Ion Ștefan este cel care se va bate pentru primăria Focșani însă preliprul pe la București i-a colapsat imaginea publică și așa deloc bună în urba unde locuiește.

DNA, după ce mulți ani a asigurat o supraveghere permanentă a lui Marian Oprișan, că poate l-o prinde cu ceva salam luat drept mită, nu a reușit să încropească un dosar serios care să îl scoată din jocurile politice.

În cazul lui Marian Oprișan și a lui Ion Ștefan putem spune că s-a întâlnit hoțul cu prostul, dar nu prea se știe care este hoțul și care prostul.

La vechile alegeri locale, deși anunțase zeci de primării ce vor fi câștigate, PNL a reușit să învingă în doar 19, în timp ce PSD a obținut de 4 ori mai mult. Situația nu pare să difere la acest moment în care PNL vine cu o echipă politică dezastruoasă.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...