vor să intre în case fără mandate de la judecători – CURIERUL ROMÂNESC

Diana Iovanovici – Șoșoacă, candidatul AUR pentru senatul României în circumscripția IAȘI, susține că poliția și jandarmeria română au fost puse de către Marcel Vela să împiedice manifestațiile electorale ale AUR.

În tot acest timp mii de cazuri cu infractori sunt ținute deschise și nimeni nu se mai ocupă de ele.

Ea acuză actualul guvern și președintele că doresc să modifice legislația astfel încât să nu mai fie necesară o decizie judecătorească pentru ca poliția și jandarmeria să intre în case, pe o proprietate privată:

Diana Iovanovici – Șoșoacă acuză pe Arafat că încearcă modificarea legislației existente astfel încât, fără ca să existe mandat de la judecători, forțele de ordine să poată intra în case sub pretextul unei sănătăți publice:

Cunoscutul avocat a mai susținut și că există un boicot intenționat al celor care conduc România și care sunt interesați ca numărul persoanelor ce se prezintă la urne să fie scăzut:

 • Diana Iovanovici-Șoșoacă, candidatul AUR pentru IAȘI: vor să intre în case fără mandate de la judecători

  Diana Iovanovici – Șoșoacă, candidatul AUR pentru senatul României în circumscripția IAȘI, susține că poliția și jandarmeria română au fost puse de către Marcel Vela să împiedice manifestațiile electorale ale AUR. În tot acest timp mii de cazuri cu infractori sunt ținute deschise și nimeni nu se mai ocupă de ele. Ea acuză actualul guvern

 • Ringo Dămureanu(AUR): Mă voi lupta pentru desființarea baronilor locali

  Ringo Dămureanu, candidat AUR (Dolj) a declarat că AUR este singurul partid care cere desființarea baronilor locali, care au pus stăpânire pe micile comunitățile rurale. Efectele se văd, vorbim de frme de subzistență care au fost desființare, de înstrăinarea pământurilor și de sărăcirea popopulației. „Comunitățile rurale au fost crunt lovite în ultima perioadă. Fermele de

 • George Badiu(AUR): Resursele țării sunt ale românilor. AUR va denunța contractul încheiat cu OMV

  George Badiu consideră că resursele naturale ale României au fost vândute aproape gratis unor companii străine. Astfel, românii în loc să se bucure de beneficiile acestor bogății naturale, ajuns să plătească prețuri mari fără nicio justificare. „Dacă ne gândul la petrolul și gazele naturale ale României, nu putem uita modul în care s-a vândut tot

 • O altă voce dă AUR la 8%

  Alin Seserman dă AUR undeva la 8% și acuză institutele de sondare de lipsă de profesionalism deoarece elimină AUR din întrebări.

 •  » Citește întreg articolul pe Curierul Românesc.