Vlad Voiculescu: PSD este de vină pentru tragedia de la Matei Balș

Ministrul sănatații, Vlad Voiculescu dă vina pe PSD pentru incendiu de la Matei Bals, în loc să vină cu soluții de urgență. Acesta susține că dacă incendiul de la Matei Balș a fost cauzat de lipsa căldurii, atunci problema este la PSD – Gabriela Firea a fost primar al capitalei timp de 4 ani. Dacă problema a fost mai degrabă lipsa de investiții, atunci problema e tot la PSD .

„Am văzut cu toţii spectacolul plin de ipocrizie de azi, din Parlamentul României, unde deputaţii şi senatorii PSD au cerut demisia noului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Ultimii trei miniştri ai Sănătăţii de la PSD sunt în prezent anchetaţi pentru corupţie. Cred că ar fi bine să ştim asta când ne gândim la starea deplorabilă în care se află sistemul nostru sanitar şi când vedem făţărnicia de care dau dovadă parlamentarii PSD”, a scris, luni seară, pe Facebook, Iulian Bulai.

Acesta face referire la Sorina Pintea, Florin Bodog şi Nicolae Bănicioiu. Bulai şi-a arătat susţinerea pentru ministrul Sănătăţii.  „Succes, Vlad! Avem încredere în tine”, a mai scris deputatul. 

Senatorii şi deputaţii PSD au venit luni în plenurile celor două foruri legislative cu pancarte pe care scria „Voiculescu demisia”, în semn de protest faţă de felul în care ministrul Sănătăţii a gestionat situaţia după incendiul de la Spitalul „Matei Balş”.

Sursă text: 60m.ro

Sursă foto: Europafm.ro