Vlad Voiculescu declară că relația lui cu Nicușor Dan este cât se poate de civilizată

Vlad Voiculescu a declarat, duminică, faptul că relația pe care o are cu Primarul Nicușor Dan „nu a funcționat perfect” când ar fi fost necesar, dar a catalogat-o ca fiind „cât se poate de civilizată”. Ministrul Sănătății a respins ideea că edilul ar avea vreo vină în urma incendiului de la ”Matei Balș”. 

„Dacă Nicuşor Dan are vreo vină în legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Institutul „Matei Balş”? Este pur şi simplu nerezonabil să te aştepţi de la cineva ca în trei luni să repare sistemul de termoficare din Bucureşti. (…) Relaţia mea cu Nicuşor Dan este una cât se poate de civilizată, aşa cum a fost dintotdeauna. Nu a funcţionat perfect atunci când ar fi trebuit să funcţioneze. Acesta este şi motivul pentru care sunt astăzi aici şi nu la Primăria Capitalei, printre altele, dar este un om corect, care a câştigat din fericire Primăria Capitalei şi mi-am adus contribuţia atât cât am putut eu. Este un om căruia îi urez mult succes. Şi, de altfel, nu numai că îi urez mult succes, pun umărul ca şi copreşedinte USR PLUS Bucureşti tocmai ca Nicuşor Dan şi toată echipa de la Primăria Capitalei să aibă succes”, a afirmat ministrul, în cadrul unui interviu difuzat duminică de Prima TV.

El a adăugat că discută cu primarul general al Capitalei atunci când există o problemă. „Când avem ceva de vorbit, evident că vorbim”, a precizat Vlad Voiculescu.

Sursă text: agerpres.ro

Sursă foto: realitatea.net