Viorica Cantoriu: O voce de AUR pentru Vâlcea

În bătălia electorală pentru Consiliul Județean Vâlcea, Viorica Cantoriu se remarcă prin viziunea sa solidă și angajamentul neclintit de a aduce schimbările necesare în interesul comunității. Cu o carieră diversă în mediul privat și o pasiune neclintită pentru dezvoltarea locală, Viorica Cantoriu se prezintă ca fiind candidatul AUR care se dedică intereselor și aspirațiilor locuitorilor din Vâlcea.

„Obiectivul meu de bază este de a mă implica activ pentru a face ca Vâlcea să fie un județ de care să fim cu toții mândri, un județ care să ofere condiții decente de trai și muncă, inclusiv în satele și comunele care sunt defavorizate în acest moment, să ne ținem tinerii aproape de familiile lor și să le oferim șansa la un viitor mai bun, aici, la ei acasă. Doresc ca nimeni să nu fie uitat și să acordăm atenție fiecărui vâlcean, din orice colț al județului.”

Experiență, viziune și angajament la Consiliul Județean

Viorica Cantoriu este de profesie inginer, fiind absolventă a Institutului Politehnic Iași, Facultatea de Tehnologia și Chimia Textilelor. După 7 ani în care a profesat în acest domeniu, a ales să-și schimbe radical direcția optând pentru mediul privat unde a desfășurat activități de administrare firmă în domeniul vânzărilor.

Începând cu anul 2021, Viorica Cantoriu își dedică expertiza și abilitățile în activitatea de coordonator al comunicării în Filiala Județeană AUR Vâlcea. În această funcție, s-a remarcat prin capacitatea sa de a organiza și de a mobiliza echipa în vederea promovării valorilor și a mesajelor partidului în comunitatea locală.

„M-am implicat în politică acum patru ani pentru că am simțit că este momentul să acționăm. Nu mai putem să stăm pasivi și să privim cum problemele persistă, cum tinerii părăsesc județul în căutarea unor oportunități mai bune și cum comunitățile noastre se confruntă cu îmbătrânirea și depopularea. Este timpul să acționăm, să aducem schimbarea de care avem atâta nevoie și să ne angajăm într-un efort comun pentru a face din Vâlcea un loc prosper și echitabil pentru toți.”

Un apel la acțiune

Viorica Cantoriu înțelege că una dintre cele mai mari provocări ale județului nostru este lipsa locurilor de muncă și plecarea tinerilor în căutarea unor oportunități mai bune. Cu determinare, susține că soluția stă în atragerea de noi investitori și promovarea unui mediu economic sănătos pentru tinerii din Vâlcea.

„Pentru a face din Vâlcea un loc viabil pentru viitor, trebuie să ne concentrăm pe crearea de locuri de muncă bine plătite, astfel încât tinerii să nu mai fie nevoiți să plece în afara județului în căutare de oportunități. Atragerea de noi investitori și promovarea unui mediu economic sănătos sunt cheia pentru a asigura un trai decent și pentru a stopa trendul îngrijorător al depopulării. Trebuie să creăm condițiile necesare pentru ca tinerii să își întemeieze familiile aici, acasă, și să le oferim oportunitatea de a-și crește copiii într-un mediu prosper și sigur.”

În fața unei situații sociale și economice critice pentru Vâlcea, Viorica Cantoriu se angajează să facă tot ce îi stă în putință pentru a aduce o schimbare pozitivă în viața vâlcenilor. Cu determinare fermă și un crez neclintit în valorile patriotice și familiale, Viorica Cantoriu își propune să transforme visul unui județ prosper și unit în realitate.

Așadar, pe 9 iunie, vâlcenii pot alege să-și asculte inima și să susțină o voce dedicată bunăstării și progresului județului nostru: „Mă diferențiez de cei din administrația curentă deoarece pun pe primul loc binele general al oamenilor și nevoile lor, fără a urmări interesele personale. Nu am făcut politică până acum 4 ani, dar am ales Partidul AUR pentru că este singura alternativă la un sistem corupt, care își urmărește propriile interese în detrimentul cetățenilor obișnuiți.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *