Violeta Alexandru îl critică pe Gabriel Mutu: Rezultate puţine, dar buzunare pline pentru PSD..

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, preşedinte al PNL Bucureşti, îl critică pe primarul Gabriel Mutu, susţinând că în Sectorul 6 s-au construit „găşti conectate” la firme care „sifonează banii oamenilor”.

„Un sector unde se vede cu ochiul limpede cum s-au construit găşti conectate la alte găşti şi la firme prin care se sifonează banii oamenilor din Sectorul 6. Rezultate puţine, dar buzunare pline pentru PSD Sector 6 după acest mandat”, a declarat Violeta Alexandru, în cadrul unei conferinţe de presă, unde a fost prezentat raportul „Cartea Neagră a guvernării locale 2016 – 2020 Mutu/PSD”.

Ciprian Ciucu, candidatul desemnat de PNL pentru Primăria Sectorului 6, prezent la conferinţa de presă, a făcut o radiografie a mandatului actualului edil, Gabriel Mutu.

„Am avut trei ani de delăsare şi un an de lucrări de mântuială. Acum, în ultimul an, s-a apucat Gabriel Mutu, după ce a împrumutat o sumă fabuloasă de 240 de milioane de euro, să facă aşa lucrări de ochii soacrei, lucrări care vor dura foarte puţin, deoarece calitatea lor este extrem, extrem de proastă. Oricine poate să vadă cu ce lucrări a venit Gabriel Mutu, să vadă că le-a făcut la repezeală (…) – în ceea ce priveşte şi spaţiul verde pe care spune că l-a amenajat,

 » Citește tot articolul pe www.agerpres.ro