Actualitate

VIDEO Un șofer de autobuz s-a dat jos și a bătut un bărbat din stație

VIDEO Un șofer de autobuz s-a dat jos și a bătut un bărbat din stație
Distribuiți acest articol!

Un bărbat dintr-o stație de autobuz din municipiul Constanţa a fost bătut de şoferul unui mijloc de transport în comun, victima fiind transportată la spital, transmite News.ro.

Șoferul de autobuz este cercetat penal, fiind și ținta unei anchete interne a societății de transport public.

IPJ Constanța a spus că poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă seara, prin apel la 112, cu privire la faptul că o persoană a fost agresată într-o staţie de autobuz.

“În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 58 de ani, aflându-se în timpul serviciului, în calitate de şofer al unui autobuz, ar fi agresat fizic un alt bărbat, de 65 de ani, în urma unui conflict spontan. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, fiind transportat la spital, conştient şi cooperant. Acesta îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală în termenul prevăzut de lege”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii Secţiei 1 au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.CT Bus, societatea de transport public, a anunţat, duminică, faptul că acest caz face şi obiectul unei anchete interne.

“Pe traseul liniei 102, în staţia Zorelelor – Faleza Nord, a avut loc o altercaţie între un pasager care aştepta autobuzul şi un şofer al CT Bus. Incidentul a escaladat, astfel că s-a solicitat intervenţia autorităţilor, prin apelarea numărului unic de urgenţă 112. Pasagerul a fost transportat la spital, pentru mai multe investigaţii, iar cazul este cercetat de autorităţi şi face obiectul unei anchete interne a CT Bus”, a transmis CT Bus.

VIDEO: constanta100%

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...