ROPRES

VIDEO. George Simion, despre taxa pe soare: Hoțul Virgil a fugit! Soarta a milioane de români e în mâinile unui fricos

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, era așteptat luni la 12:30 la sediul ministerului să dea mai multe explicații despre așa numita taxă pe soare, însă a dat bir cu fugiții de teama liderului opoziției, George Simion. George Simion a dorit să îi ceară explicații ministrului Virgil Popescu pentru așa zisa taxă pe soare și creșterea prețului carburanților.

La ora anunțată, ministrul nu a apărut și a trimis doi secretari de stat să anunță că nu mai ține conferința întrucât în sală era și parlamentarul AUR, George Simion. Acesta a spus : “Hoțul Virgil nu a venit, și-a trimis secretarii de stat. A fugit ministrul!”

Secretarul de stat în ministerul Energiei, George Niculescu, a explicat că “din cauză că în sală nu sunt persoane acreditate și nu și-au făcut acreditarea, ministrul nu poate participa la această conferință de presă și o amână pentru o oră care va fi anunțată, astfel încât toată lumea să își poată trimite acreditarea.”

Apoi, acesta a părăsit încăperea, iar la pupitru a trecut George Simion. Conferința a fost susținută de liderul opoziției: “Soarta a milioane de români e în mâinile unui fricos”, a spus liderul AUR.

Jurnaliștiii prezenți în sala de conferințe de la ministerul Energiei l-au întrebat pe Simion de ce nu încearcă să discute pe alte căi cu ministrul: “Am apelat la alte instrumente parlamentare și domnul Virgil Popescu nu a venit să răspundă despre taxa pe soare în Parlamentul României. Mă așteptam ca domnul Virgil Popescu să vină să dea explicații. Nu vrea, asta este.”

Apoi, a fost întrebat cum a reușit să ajungă în sala de conferințe a ministerului, deși nu avea acreditare, cum au jurnaliștii: “Pe ușă am intrat. Mi s-a spus că nu aș avea dreptul să particip la această de presă. Și totuși am intrat. Dacă încalc vreo lege, să vină vreun organ al statului să îmi spună acest lucru. Rămân aici până îl găsim pe ministrul Energiei, poate îl căutăm pe aici prin minister.”, a adăugat Simion care a plecat apoi pe holurile instituției și a continuat să transmită totul pe pagina lui de Facebook.

S-ar putea să-ți placă și...