VIDEO! CONSILIERII locali din Ciocârlia STAU la PÂNDĂ pentru a prinde infractorii

VIDEO! CONSILIERII locali din Ciocârlia STAU la PÂNDĂ pentru a prinde infractorii

Locuitorii din Ciocârlia au parte doar de evenimente nefericite. Aceştia s-au confruntat deja de două ori în ultimele zile cu furtul masiv de lemne din pădure. Cum făptaşii nu au fost prinşi, o parte a consilierilor locali a decis că este mai bine “să stea de şase” în timpul liber, sperând să-i sperie pe hoţii de lemne.

Se fură lemne în prostie la Ciocârlia

În ultima săptămână, în localitatea constănţeană Ciocârlia au avut loc tot felul de incidente. De la vandalizarea şcolii generale, până la furtul de lemne din pădure, lucru ce a început să se întâmple în mod constant. În ultima săptămână, două astfel de tentative de furt au avut loc în pădurea de la Ciocârlia, cetăţenii fiind alarmaţi. Şi nu doar cetăţenii, ci şi consilierii locali care s-au decis să stea de pază la marginea pădurii că poate aşa or speria hoţul. Dacă la sfârşitul săptămânii trecute, indivizii au acţionat pe timp de noapte, iată că aceştia au prins curaj şi luni, 21 decembrie, au dat atacul iar, de data aceasta ziua, în amiaza mare.

Consilierul local Median Menlomer

Consilierii locali fac pe paznicii

Cu speranţa că va putea stopa valul de furturi, consilierul local Median Menlomer a îmbrăcat “haina” de paznic şi s-a proptit “de şase” la marginea pădurii marţi, în jurul orei 7:00. “Consilier în acţiune sau ce face un consilier la 7 dimineaţa? Pentru cârcotaşii care stau pe margine şi vociferează! Dacă aveţi simţul civic dezvoltat, vă invit la voluntariat”, a fost mesajul transmis de consilierul local cetăţenilor din Ciocârlia.

VIDEO

Diana MAXIMIUC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.