ROPRES

[VIDEO] Adrian Axinia (AUR) a găsit probleme grave în comuna Bănești din județul Prahova

În urma mai multor sesizări primite prin programul „AUR te aude!”, deputatul Adrian Axinia s-a deplasat în comună Bănești din județul Prahova pentru a discuta cu localnicii nemulțumiți de faptul că autoritățile locale nu întreprind nimic pentru a rezolva probleme vechi de câțiva ani.

Adrian Axinia, împreună cu echipa sa, a identificat principalele probleme cu care se confruntă oamenii: calitatea deficitară a canalizării și faptul că singurul medic de familie din localitate își desfășoară activitatea într-un spațiu improvizat. Localnicii susțin că s-a ajuns la această situație deoarece primarul a vrut să se răzbune pentru că nu a fost susținut în campania electorală de către acest medic, fără să țină cont că o astfel de conduită este inacceptabilă. „Oamenii au nevoie de servicii medicale, iar spațiul pus la dispoziție de către un localnic nu este unul adecvat. Este vorba despre un garaj!”, a explicat Axinia.

În ceea ce privește rețeaua de canalizare, deputatul AUR a constatat o serie de nereguli grave la modul de executare a lucrărilor și a cerut documentele necesare spre a le analiza cu atenție. Adrian Axinia a promis că va sesiza autoritățile abilitate pentru ca aceste probleme să-și găsească rezolvarea.

Prin programul „AUR te aude!”, cetățenii din toată țara își pot face auzită vocea și pot sesiza probleme nerezolvate și alte nereguli existente în localitatea lor. Parlamentarii AUR se implică activ în soluționarea acestor cazuri.

S-ar putea să-ți placă și...