Victorie de AUR, victoria românilor! Ciprian Ciubuc (AUR): Certificatul verde nu intră în vigoare anul acesta

Certificatul verde nu intră în vigoare anul acesta, grație efortului depus de parlamentarii AUR și de către toți românii care au făcut presiuni asupra deputaților să nu voteze legea care ar fi pus în aplicare cadrul european pentru eliberarea, verificarea şi acceptarea certificatului digital, a declarat deputatul AUR Ciprian Ciubuc.

Deputatul AUR a precizat că introducerea certificatului verde nu este o măsură pentru gestionarea pandemiei deoarece atât cei vaccinați, cât și cei nevaccinați pot transmite virusul și se pot infecta, așa cum s-a dovedit în realitate. O astfel de lege nu ar fi avut altă consecință decât aceea de a segrega și mai mult societatea, deja scindată de către guvernarea PNL și USR în „vaccinați”, respectiv „nevaccinați”.

Se amână introducerea certificatului verde și asta datorită eforturilor tuturor românilor care s-au mobilizat și au trimis e-mailuri și sms-uri către parlamentari și au ieșit pe stradă să-și strige nemulțumirea față de astfel de măsuri aberante și discriminatorii. Aceasta este o victorie de AUR, Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid care a fost alături de români în această luptă. Vom lupta mereu alături de români împotriva celor care ne încalcă drepturile și libertățile”, a declarat Ciubuc pentru Ropres.