Vasilica Vasile-Stoica, candidat AUR la CJ Argeș: Sunt aici pentru a-mi dărui cunoștințele acumulate și pentru a găsi soluții la problemele actuale

Vasilica Vasile-Stoica este candidatul AUR la Consiliul Județean Argeș. Își dorește să se implice în schimbarea comunității și să fie aproape de nevoile oamenilor. Consideră că doar așa se poate simți împlinită. Candidează pentru pentru a-și dărui cunoștințele acumulate și pentru a găsi soluții la nevoile acute ale județului Argeș.

Familia, credința și iubirea de patrie sunt valori cu care se identifică și pilonii de bază ai Alianței pentru Unirea Românilor. Deși a călătorit mult în Europa și Asia, mărturisește că acasă se simte cel mai bine.

Vasilica Vasile-Stoica are o personalitate complexă și cunoștințe în domenii diverse – de la contabilitate și calculatoare, la psihologie. A venit alături de AUR în 2020, fără să stea pe gânduri pentru că rezona cu valorile partidului și pentru că își dorește să contribuie la schimbarea societății. Cunoaște problemele județului Argeș și are planuri îndrăznețe pentru a găsi cele mai bune soluții. Pe 9 iunie, îi așteaptă pe toți argeșenii care s-au săturat de vechea clasă politică la vot pentru a alege singura alternativă viabilă: AUR.

„În această echipa AUR Argeș m-am dezvoltat și am învățat ce înseamnă coordonare, respect, împărtășirea ideilor și identificarea problemelor și găsirea soluțiilor la problemele administrative locale, fluxul finanțelor în administrații, drumul proiectelor de la necesitate până la implementare.

De asta sunt aici: AUR este totul, părinți, bunici, copii, unire în simțiri și cuget, trezvie. AUR înseamnă respect pentru valorile neamului, pentru cultură și tradiții, pentru familie, libertate”.