Vânzarea portului Constanța: trădare națională

Guvernul României nu mai are bani pentru a-i distribui pe principii de clienteleră politică, așa că s-a pus pe treabă să mai facă rost de ceva. Așa că importante active ale statului român, printre care și Portul Constanța, sunt oferite străinilor pe nimic.

Singura politică făcută de către guvernul Cîțu a fost aceea de a se împrumuta. Așa a făcut și pe persoană fizică de a ajuns dator pe la bănci, așa a făcut și cu statul român.

În loc să pompeze bani europeni în economia României, în loc să aducă zecile de miliarde de euro de care se tot vorbește, Florin Cîțu a decis că este mai bine să vândă și ceea ce a mai rămas românilor.

Portul Constanța reprezintă un obiectiv strategic de importanță mondială, nu doar naținală. El reprezintă accesul României către lumea civilizată și economia lumii prin intermediul transportului maritim.

Numai posesiunile imobiliare, respectiv terenurile și construcțiile ce le deține, au o valoare de piață de câteva miliarde de euro.

Interesul față de port este unul crescut. Nu doar Austria, Ungaria sau Rusia sunt importante să pună mână pe acesta.

Guvernul Cîțu a dat drumul la un nou ciclu de privatizări împotriva voinței românilor. Portul Constanța reprezintă doar o mică parte.

Aceste proceduri trebuie oprite și asta chiar acum.

 » citește mai multe pe www.RO365.ro