Valentin Cioromelea (AUR) solicită demisia vicepreședintelui PNL Tulcea: Problema șacalilor din Delta Dunării este reală

Senatorul AUR Valentin Cioromelea a cerut demisia vicepreședintelui PNL Tulcea, Antal Boncoi, în urma declarațiilor făcute, în care i-a jignit pe locuitorii din Delta Dunării, acuzându-i că stau ca „nesimțiții” când șacalii le atacă oile, în loc să-și ia propriile măsuri de siguranță. Un astfel de limbaj ofensator este inacceptabil pentru un reprezentant al cetățenilor. Cioromelea a atras atenția că problema șacalilor, semnalată de cetățeni, este cât se poate de reală și trebuie abordată cu seriozitate și respect față de oamenii care trăiesc acolo.

Potrivit unui comunicat de presă, Valentin Cioromelea a cerut autoritățile competente să ia măsuri concrete și să se asigure că reprezentanții politici nu mai pot folosi astfel de atitudini jignitoare și disprețuitoare la adresa cetățenilor.

„Cer public domnului vicepreședinte să își prezinte demisia, având în vedere atitudinea jignitoare și lipsa de respect față de cetățenii Tulcei. Consider că asemenea comportamente nu sunt demne de un om politic și denotă caracteristici foarte suspicioase în ceea ce privește baia de selecție a oamenilor din partidului PNL”.

Senatorul AUR a atras atenția că în județul Tulcea există o serie de probleme – spre exemplu, problema șacalilor, problema cailor din pădurea Letea și dezastrul ecologic cu care se poate confrunta Delta Dunării din cauza săpăturilor efectuate de ucraineni la canalul Bâstroe – care necesită atenția tuturor factorilor de decizie și implementarea unor soluții serioase.

În context, Valentin Cioromelea a reiterat faptul că va continua să lupte pentru drepturile și interesele cetățenilor din județul Tulcea, indiferent de opiniile sau orientările politice ale acestora. Totodată, acesta i-a încurajat pe tulceni să se implice mai mult în viața politică și să nu mai permită ca astfel de politruci să-i reprezinte în viitor.

„În calitate de senator, îmi asum responsabilitatea de a-i respecta mereu pe cetățenii din județul Tulcea și de a lupta pentru interesele lor. Încurajăm cetățenii din Tulcea să se implice mai mult în viața politică și să nu mai permită ca astfel de Politruci să-i reprezinte în viitor. Este timpul să avem reprezentanți care să ne reprezinte cu adevărat și să facă lucruri pozitive pentru comunitatea noastră, nu să ne jignească și să ne disprețuiască”, se arată în comunicatul de presă.