Economie ROPRES

Vâlcea: Tânără, reținută după ce a fost prinsă băută la volan – GdS

Vâlcea: Tânără, reținută după ce a fost prinsă băută la volan – GdS
Distribuiți acest articol!

Polițiștii Secției 10 Rurală Măciuca au oprit pentru control, în comuna Valea Marea, un autoturism condus de o tânără de 29 de ani, din Olt.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care femeia a fost condusă la o unitate spitalicească unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.În urma continuării verificărilor polițiștii au stabilit că tânăra nu deține permis de conducere, iar datele privind identitatea furnizate polițiștilor sunt false, acestea fiind ale surorii sale.În urma administrării probatoriului, organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a tinerei de 29 de ani, acesta fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și fals privind identitatea.
Un alt șofer băut
Polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control, în Călimănești, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din București.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.Pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Cu peste 163 de km/h în localitate
Ieri un bărbat a condus un autoturism în localitatea Zăvideni și a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 163 km/h pe un sector de drum limitat la 70 km/h. Acesta a fost sancționat cu o amendă de 1305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile, conform noilor prevederi legale.

Tot ieri,

 » Aflați mai multe informații aici.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...