Economie ROPRES

Vâlcea: O femeie a murit după ce a fost lovită de tren – GAZETA de SUD

Vâlcea: O femeie a murit după ce a fost lovită de tren – GAZETA de SUD
Distribuiți acest articol!

O femeie, de 43 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost accidentată mortal de un tren, vineri după-amiază, în cartierul Stolniceni din municipiul reşedinţă, informează Agerpres.
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea a informat că victima a fost lovită, în timp ce se afla pe şine, de locomotiva trenului personal 1521, care circula pe relaţia Bucureşti – Păuşa.
„Poliţiştii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Vâlcea au intervenit la un apel 112, prin care un mecanic de locomotivă a sesizat faptul că a accidentat mortal o persoană.
Din primele informaţii se pare că ar fi vorba de o femeie de 43 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care se afla pe şinele de tren, între staţiile CFR Râureni şi CFR Govora”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Georgiana Stancu.
Autorităţile din Vâlcea au precizat că trenul implicat a fost oprit în zonă mai multe minute pentru efectuarea cercetărilor, în cauză fiind deschis dosar penal de către poliţiştii Biroului Transporturi Feroviare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
Potrivit unor surse judiciare, există suspiciunea că femeia s-ar fi sinucis.

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...