USR și PNL se pregătesc de guvernare împreună… cu PSD

Pare șocant dar nu este. La acest moment PNL conduce România cu un guvern minoritar în care nici împreună cu USR nu deține majoritatea.

Ca de fiecare dată în ultimii 30 de ani, PSD permite PNL să guverneze ca să mai capete ceva puncte electorale.

Sigur că noi toți știm că nu este nici un PNL ci PDL, partidul lui Traian Băsescu, desființat de către români, dar regrupat strategic și mișelește în PNL.

Vorbim de un CARTEL POLITIC devenit CARTEL MAFIOT deoarece poartă răspunderea pentru morții din spitale, cei din accidente rutiere, morții de la COLECTIV sau PIATRA NEAMȚ.

Se întoarce Brătianu în mormânt când vede cum unii și-au bătut joc de numele său, cum au făcut din PNL bătaia de joc a lui Traian Băsescu și Ion Iliescu.

Pe 6 decembrie vin alegerile parlamentare. Oricum ai lua-o, cele 25% de la PNL, cu cele 15% de la USR și 5% de la UDMR nu vor face niciodată 50%, adică voturile necesare ca să fie impus un guvern.

Și atunci ce se va întâmpla?

Ca de fiecare dată PSD va face în așa fel încât să dea ceva voturi pentru investirea guvernului pe care îl va lăsa vreo doi ani să își facă de cap. Cam cât să treacă debandada globală cu virusul.

De aceea șanse să o ducem mai bine sunt minime deoarece ieri, astăzi și mâine tot ei se vor afla la guvernare, adică copiii PCR.

Să nu uităm că aceste partide dau 150 de lei alocație la copii și majoritatea românilor trăiesc la bătrânețe cu sub 500 de lei pe lună.

România pare blocată pentru următorii ani, dar sunt șanse dacă pe 6 decembrie românii vor alege împotriva lor. Ori acest lucru nu se face prin absenteism ci punând ștampila pe un partid nou, un partid cu oameni tineri și patrioți. AUR a devenit o alternativă reală deoarece nu are vechi politicieni pe listă, sunt oameni noi și curați.

Partidul este condus de doi tineri, George Simion având doar 34 de ani.