USR-PLUS îl atacă dur pe Ludovic Orban înainte de alegeri: „PNL prezintă sondaje măsluite pentru a își păcăli candidatul și alegătorii”

Premierul Ludovic Orban, liderul PNL, a fost criticat dur de Alianța USR-PLUS în contextul alegerilor locale din septembrie. Într-un comunicat de presă, cei de la USR-PLUS afirmă că PNL și Orban „prezintă sondaje măsluite” pentru alegerile la primăria Constanței pentru a candida separat de candidatul alianței, Stelian Ion. „Înțelegem strategia de a-și supraestima candidatul, dar Constanța ar trebui tratată cu mai mult respect. Dacă în 2016 PNL Constanța și candidatul Vergil Chițac nu se sabotau reciproc, dacă alegeau să facă o alianță, PSD nu ar fi câștigat atunci nici municipiul, nici județul”, spun cei de la USR-PLUS.

„Alianța USR PLUS, decisă să smulgă Constanța din ghearele mafiei PSD chiar și în lipsa unei alianțe cu PNL

Alegerile locale din 27 septembrie au o miză uriașă: după zeci de ani de «pesedism», putem câștiga alegerile și ne putem salva localitățile de această molimă numită PSD. La Constanța, după 20 de ani în care PSD a făcut legea, Alianța USR PLUS a decis să trimită PSD acasă pentru următorii cel puțin 20 de ani.

Prezent la Constanța într-o scurtă vizită de campanie, premierul Ludovic Orban a dovedit că PNL nu a învățat cât ar fi fost nevoie din lecția alegerilor locale din 2016.

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro