USR încalcă dispozițiile GDPR – CURIERUL ROMÂNESC

O așa-zisă echipă a alianței usr-plus îmi trimite un mail în care îmi cere semnătura online pentru susținerea candidaților respectivei alianțe.
Las la o parte că mailul încalcă dispozițiile gdpr, întrucât eu nu le-am permis acestor pui de securiști neo-marxiști care se cred de dreapta să îmi utilizeze datele cu caracter personal și să îmi scrie mesaje pe email.
Dar ce vreau să le transmit public este asta :
Băi, inteligenților, nu ați înțeles că nu v-aș susține electoral nici într-un milion de ani?
Nu sunteți voi cei care ați torpilat la CCR și în presa plătită de propaganda globalist – bancară orice lege de protecție a consumatorilor scrisă de mine și votată de majoritatea parlamentarilor?
Nu sunteți voi cei conduși de ipocriți care stau zilnic cu “fără penali în funcții publice” in gura, dar care au frumoase dosare la dna pentru diverse fapte de corupție și fraudare a banilor europeni?
Nu sunteți voi cei care mă considerați o vulnerabilitate pentru candidații voștri care au legături de afaceri cu mine pentru simplul fapt că am alte opțiuni politice? Si pentru ca prefer sa gandesc singur relativ la pandemie si sa nu ma increde in prostiile propagandistice ale dictaturii medicale care ne cotropeste pe zi ce trece?
Nu sunteți voi cei care v-ați aliat cu partidul care a făcut să prolifereze corupția în timpul pandemiei (a se vedea art pe bloomgerg și în Washington Post în acest sens)?
Nu sunteti voi cei care va „brenduiti” (ca sa utilizez asa-zisa limba romana pe care o utilizati voi curent) ca fiind „noua” clasa politica, dar faceti aliante politice cu penele, in timp ce penele racoleaza prin santaj securistic primari pesede?
Cine va credeti si drept cine ma luati, ipocritilor?

PS Mesaj suplimentar pentru proști și maniheiști: până de curând am fost neutru în privința pesede; având în vedere halul de opoziție în genunchi și slugărnicia acestui partid față de măsurile nazistoide luate de autoritățile pandemice incompetente, bete și afumate/prăfuite ale României “normale”, în acest moment sunt chiar vehement anti-pesede, păstrându-mi încrederea și respectul doar pentru 4-5 persoane din acest partid (o includ aici pe doamna Firea și îi includ aici pe Dan Zamfir și pe Titus Corlățean). Și, btw, nu mă plătesc rușii, nici măcar în ruble. În schimb, mulți avocați,

 » Citește întreg articolul pe Curierul Românesc.