USR cel mai afectat de creșterea AUR. PMP în pericol să nu mai prindă mandate

Așa cum se prezintă situația la momentul de față USR este partidul cel mai afectat procentual de ridicarea AUR în sondajele de opinie.

Rareș Bogdan de la PNL și mai mulți lideri politici și oameni de media au anunțat că un nou partid politic va apărea pe scena politică din România, este vorba despre partidul AUR al lui George Simion.

Cea mai mare parte a electoratului antisistem s-a reorientat după 4 ani în care USR a dezamăgit și nu a reușit să propună și să aprobe nici o lege importantă în parlamentul României. Românii s-au cam săturat de lozinci așa că vor ceva mai radical, un partid cu o puternică tentă conservatoare.

Ori George Simion și cu AUR au reușit să convingă.

Timpul costă, iar costul nerealizărilor USR din ultimii 4 ani sunt procentele pierdute în favoarea AUR.

Partidul lui George Simion a luat electoratul nemulțumit și care s-a adăugat la cel patriotic nereprezentat. Acest lucru a permis ascensiunea fulminantă din ultimele șase luni a unui partid nou.

AUR-ul lui George Simion a luat de la fiecare partid politic câte puțin și cel mai probabil vom avea o situație cu totul excepțională: un partid nou va avea un procent cu două cifre, un partid care nu a pornit din rămășițile unei alte formațiuni politice .

În pericol mare se află PMP, cifrele arătând nu poate trece pragul de 5% fără ajutorul STS sau o mică fraudă. Partidul nu a reușit niciodată să convingă și cel mai probabil se va stinge în PNL, acolo unde s-a dus și restul PDL-ului.

De PNL a rămas doar umbra lui Brătianu, acum fiind mai mult Traian Băsescu acolo.