Unele produse Lidl România vor avea preţul de 50 de lei

În această perioadă, Lidl România își așteaptă clienții cu noi oferte și promoții la o gamă variată de produse. Unele dintre acestea sunt scoase la vânzare la prețuri extrem de mici, de numai 50 de lei, și fac parte din gama produselor inteligente, menite să ne înfrumusețeze locuința.
Noi produse propuse de Lidl în magazinele sale
În ultima lună din acest an dar şi în perioada Sărbătorilor de iarnă, gigantul german vine cu o ofertă interesantă pentru clienții săi din România. Produsele, din gama produse inteligente, nu sunt la prima ofertare a Lidl, acestea existând și în ofertele anterioare.
Compania relansează produsele din gama „Lidl Smart Home”. Produsele oferite din această gamă vă permit să controlați iluminatul, aparatele electrocasnice și multe altele din casa dumneavoastră prin intermediul unui hub central.
Sistemul este unul rapid și ușor de configurat, astfel încât veți avea mai mult timp pentru a face lucrurile pe care le iubiți, cu confortul și siguranța suplimentară de a ști că aveți controlul casei, oriunde v-ați afla. Produsele din această gamă sunt realizate de cei de la Zigbee și sunt menite să vă facă locuința una inteligentă, iar prețurile acestei oferte pleacă de la 50 de lei.
Produsele Zigbee Smart Home
În ultimii ani a avut loc o explozie a dispozitivelor inteligente pentru casă. Ceea ce odată se numea  „automatizare a locuinţei  și încă se numește „Internet of Things” s-a stabilit acum într-o categorie mai prietenoasă pe care o numim casă inteligentă. Avem încălzire, iluminat, camere, senzori pentru aproape orice, precum și dispozitive noi care apar în fiecare săptămână pentru a vă antrena casa într-un viitor conectat.
În ultimii ani, am trecut de la o poziție de sisteme deconectate la o lume cu hub-uri emergente, cu dispozitive mari, precum Amazon Echo și Nest Audio,

 » Aflați mai multe informații aici.