ROPRES

Un tren CFR de pe ruta București-Craiova s-a stricat în câmp. Călătorii au mers pe jos, pe calea ferată, aproape 1 km, cu bagaje după ei

Un tren CFR de pe ruta București – Craiova s-a stricat în câmp, la Pârvu Roșu, județul Argeș, iar călătorii au mers pe jos pe calea ferată, aproape 1 km, cu bageje după ei, relatează b365.ro

Peste 60 de călători au fost nevoiți să coboare din trenul cu numărul 13262 care mergea pe ruta București – Craiova, pe sensul spre București și care s-a blocat la Pârvu Roșu.

După doar 5 stații, vehiculul s-a defectat. Călătorii au așteptat două ore pentru a primi un răspuns în legătură cu defecțiunea și pentru a afla când vor ajunge la destinație.

Ulterior, personalul CFR i-a rugat pe oameni să coboare din tren și să meargă pe calea ferată până la stradă. Călătorii au parcurs aproximativ un kilometru, cu tot cu bagaje. Când au ajuns la stradă, aceștia au fost nevoiți să aștepte 45 de minute până a venit un autocar să îi preia. După aceea, au fost transportați până în Gara Pitești, potrivit Antena 3 CNN.

Persoanele care se aflau în tren au declarat că din cauza defecțiunii nu au mai ajuns la serviciu sau la cabinetele medicale unde aveau programări.

Călătorii susțin că trenul nu s-ar fi stricat pe drum, ci ar fi plecat defect. Şi nici nu e prima oară când li se întâmplă asta.

Luna trecută, un tren CFR care circula pe ruta Iași – București a rămas blocat într-un tunel, după ce s-a defectat. Incidentul s-a petrecut în apropierea localității Bârnova, județul Iași, pe Magistrala feroviară 600, relatează b365.ro

S-ar putea să-ți placă și...