Un șarpe și-a depus ouăle între motorul și caroseria unei mașini din Reșița

Un șarpe a fost găsit, joi, între motorul și caroseria unei mașini din Reșița, unde depusese ouăle. Jandarmii au intervenit cu ajutorul unui medic veterinar și au îndepărtat reptila. Pentru salvarea altui șarpe ascuns într-un autoturism a fost necesară ridicarea mașinii pe rampă, relatează Mediafax.

Un reșițean a sunat, joi, la 112 și a spus că a văzut un șarpe sub capota mașinii sale. Un echipaj de jandarmi a mers în cartierul Govândari, din Reșița, împreună cu doctorul veterinar, pentru a scoate șarpele din autoturism.

„După evaluarea situației și verificarea mașinii, s-a constatat faptul că între motor și caroserie reptila reușise să depună mai multe ouă. Prin grija medicului, atât reptila, cât și ouăle au fost scoase în siguranță și duse în arealul natural din apropierea municipiului Reșița”, spun reprezentanții Jandarmeriei Caraș-Severin.

Aceștia au precizat că șarpele nu era unul veninos.

La puțin timp după intervenție, un alt reșițean a sunat la 112 pentru a sesiza că a văzut un șarpe în mașina sa.

„Deoarece reptila era într-o zonă greu accesibilă și nu se putea interveni fără a-i provoca răni, s-a luat hotărârea ca autoturismul să fie transportat pentru a fi ridicat pe o rampă.

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro