Un român a fost găsit mort alături de trei spanioli, într-o casă din Toledo. Care ar fi cauza morții

Un român a fost găsit mort împreună cu alți doi bărbați și o femeie, spanioli, într-o casă din centrul orașului Toledo.

Autopsiile a două dintre aceste patru persoane arată că decesul s-a datorat intoxicației cu monoxid de carbon.

Cele patru persoane decedate se aflau în stare de descompunere, una dintre ele fiind în stare mai gravă, spune poliția, potrivit efe.com.

„Este posibil ca (gazul butan) să fi trecut dintr-o cameră în alta”, a declarat Pérez Castillo, care a subliniat că acest caz este în curs de investigare.

Marți, în jurul orei 19.20, o femeie a cerut ajutor pentru că nu mai știa nimic de o cunoștință de-ale sale de câteva zile și bănuia că i s-a întâmplat ceva.

Potrivit primelor informații, ultima dată când a fost văzută în viață a fost vineri, 15 martie, deși până în prezent nimeni nu a depus sesizări de dispariție a unor cunoștințe sau rude, dincolo de apelul acestei femei la 112.

Casa unde se aflau victimele era închiriată și, la rândul ei, subînchiriată pe camere. În casă mai există o bucătărie, o baie și o curte interioară, în care pompierii au reușit să aibă acces pentru a descoperi cadavrele, fiecare în camerele lor: un bărbat într-o cameră, un alt bărbat în altă cameră și un bărbat și o femeie în cea de-a treia.

Fără urme de violență

Niciun semn de violență nu a fost detectat în locuință sau pe trupul morților, astfel că agenții au luat în calcul ipoteza unei morți prin intoxicație cu monoxid de carbon, din cauza arderii deficitare a sobei cu gaz.