Un obiect misterios a fost descoperit în mijlocul deșertului. Ar putea fi de origine extraterestră?

Un obiect misteriors a apărut undeva în Utah și imediat oamenii s-au gândit la extratereștri și la un film celebru al lui Stanley Kubrick.

Ofițerii din cadrul Biroului Aero al Departamentului de Siguranță Publică din Utah zburau cu elicopterul, ajutând Divizia de Resurse sălbatice să numere oi bighorn în sud-estul statului Utah, când au văzut ceva care părea desprins direct de pe platoul de filmare al filmului „2001: O Odisee Spațială”.

Este vorba despre un monolit lucios metalic argintiu ce ieșea din pământ. Acesta ar avea o înâlțime de 3 sau 3,6 metri și nu pare să fi căzut acolo pur și simplu, ci să fie amplasat special. Imediat, aceștia s-au gândit la filmul science fiction al lui Stanley Kubrick, unde un asemenea monolit este descoperit de primate.

Totuși, obiectul nu pare să fie de origine extraterestră, ci pare mai degrabă opera unui artist. „Presupun că este vreun artist new wave sau cineva care era un mare fan („ 2001: A Space Odyssey ”)”, a spus pilotul Bret Hutchings, referindu-se la o scenă din filmul din 1968 unde apare un monolit negru.

Cu toate acestea, este ilegală instalarea unor astfel de opere pe proprietate publică, arată autoritățile statului Utah. Locația monolitului nu a fost dezvăluită și încă nu este clar cum a ajuns acel obiect acolo. Reprezentanții Bureau of Land Management au declarat că este nevoie de o investigație mai amplă.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: