Un magazin FORNETTI din Cumpăna comercializează PRODUSE cu.. FIRE de PĂR

Pe lângă faptul că produsele de patiserie reprezintă o variantă rapidă de gustare şi sunt la îndemâna oricui datorită preţurilor scăzute, acestea reprezintă, de cele mai multe ori, un pericol din cauza faptului că pot conţine tot felul de bacterii şi ingrediente periculoase. Totuşi, acestea reprezintă un pericol şi mai mare la adresa consumatorilor mai ales atunci când cei care le prepară se „asigură” că adaugă şi componente extra: ba bucăţi de metal, de plastic ori de hârtie, ba fire de păr, drept dovadă că nu sunt respectate normele de igienă sanitară.

De o astfel de întâmplare neplăcută a avut parte, recent, şi o constănţeancă ce s-a trezit că în produsele de patiserie, cumpărate de la un magazinFornetti din Constanţa, există fire de păr. Mai exact, produsele au fost cumpărate de la magazoinul situat pe strada Constanţei, în localitatea Cumpăna.

Cetăţenii au fost avertizaţi

Femeia a ţinut să-i avertize pe concetăţenii săi cu privire la produsele comercializate de lanţul de magazine întrucât acestea ar putea reprezenta un adevărat pericol la adresa sănătăţii acestora.

„Aveti grijă ce consumaţi! Aveţi mare grijă când consumaţi astfel de produse. Nu ştiu a cui a fost vina, dar cineva nu a respectat normele de igienă. Am găsit fire de păr în compoziţie. Aşa ceva este inadmisibil!”, a precizat femeia, revoltată. În ceea ce priveşte o posibilă sesizare făcută către Protecţia Consumatorului, aceasta a menţionat că nu a făcut demersuri în acest sens, rezumându-se doar la a face publice imaginile pentru a le atrage atenţia şi celorlalţi clienţi ai magazinului.

Diana MAXIMIUC