Un consilier local îl toarnă pe Florin Cîțu: „Folosește banii publici pentru a determina reprezentanții PNL să-l voteze la congres”

Florin Cîțu pare că încearcă prin toate mijloacele de a ajunge președintele Partidului Național Liberal. Premierul României nu pare să îl deranjeze folosirea banului public pentru interesele personale. Cristian Opriș, consilier local în orașul Săliștea de Sus îl acuză pe premierul Florin Cîțu că folosește banii publici pentru a determina reprezentanții PNL să-l voteze la congres.

Opriș publică mai multe mesaje primite de la cineva care „se afla pe treptele din Modrogan, în spatele premierului, la lansarea candidaturii” prin care i se sugerează că banii din PNDL sunt direcționați pe criterii politice.

“Am citit acum mesajul premierului, adresat colegilor din PNL, care afirmă: “unii vând iluzii și nu mă refer la contracandidatul meu” (adică Ludovic Orban). Păi da, domnule premier. Dumneavoastră sunteți cel care vindeți iluzii și vă mințiți colegii!

În ultimele zile, am primit mai multe mesaje de acest gen, care arată modul josnic prin care premierul alege să se folosească de mirajul resurselor bugetare ale României pentru a-și face campanie în cadrul partidului.

Strategia e clară și toate mesajele merg după același model “si puteai să primești bani de la Guvern pentru a dezvolta localitatea”, “lumea va ști ca tu ai adus acei bani și vei câștiga și tu pe plan electoral”, “Orban de unde să îți dea bani, că nu e premier?”, “păcat de CV-ul tău”, “PNL are nevoie de un suflu nou” și așa mai departe.

Florine (așa te-ai semnat la finalul scrisorii), încetează să mai vinzi iluzii și să te folosești de bani publici pentru a pune mâna pe partid! Ăsta nu este liberalism! Faci o politică mai urâtă decât PSD-iștii pe care îi combăteam cu toții! Înțelege că Partidul Național Liberal nu trebuie cumpărat, trebuie câștigat.

PS: Am ales să păstrez anonimatul persoanei care mi-a dat aceste mesaje, din respect pentru faptul că, probabil în naivitatea sa, considera că îmi face un bine propunându-mi să încalc principii pentru obiective personale de moment, realizate cu bani publici. Bani care nu sunt nici ai mei, nici ai premierului.

Persoana care mi-a dat mesajul se afla pe treptele din Modrogan, în spatele premierului, la lansarea candidaturii”, a spus Cristian Opriș, pe pagina sa de Facebook, unde a și atașat mesajele primite.” scrie Opriș pe Facebook.