Stroe Maria, candidatul liberal la primăria Suraia a blocat lucrările de asfaltare a străzilor

În campania electorală totul este posibil și se merge pe principiul: ceea ce face rău altora cu siguranță poate să îmi facă bine mine.

Primăria Suraia din județul Vrancea avea în desfășurare lucrări de asfaltare derulate prin programul național al infrastructurii locale gestionat de ministerul dezvoltării.

Aproape 2 milioane de euro erau alocați pentru asfaltarea lucrărilor din comună. Cum lucrările mergeau din plin unul dintre candidați, chiar membrul PNL, prietenul lui Ion Ștefan de la MDRAP, Maria Stroe, s-a folosit de relațiile ce le deținea pentru a bloca desfășurarea lucrărilor cu ajutorul ISC Vrancea.

Lucrările în cauză nu era recepționate fiind vorba de execuții în desfășurare.

Acuzația a fost făcuță de președintele PSD Suraia, Romeo Vasilescu, un apropiat al primarului în funcție: Vasile Grosu.

„Astăzi vreau să mulțumesc în calitate de Președinte al PSD Suraia, în mod cu totul special ” doamnilor, doamnele și domnișoarele de la PNL, candidați la Consiliul Local Suraia, pentru reclamația făcută constructorului care efectuează asfaltarea.

Au reușit ceea ce și-au dorit cu ardoare, riscând totul pentru blocarea continuării asfaltării până la data alegerilor, pentru a arăta tuturor că Primarul PSD nu face nimic.
Din păcăte uită că nu doar ei circulă pe aceste străzi.


Vom reveni cu documente, în condițiile în care vor fi cerute de cei care nu cred că D-na Stroe Maria este capabilă de astfel de regii.
Va multumesc pentru atentie!!”

Vă reamintim de asemenea că și Marcel Ciolacu acuză PNL că se folosește de ISC, aflat în subordinarea vrânceanului Ion Ștefan, ca să blocheze lucrări importante de infrastructură desfășurate de primăriile PSD din țără.