Un business nou lansat se poate promova prin Google Ads ©

Daca detii un site cu care nu reusesti sa atragi trafic, cu siguranta pot exista nenumarate cauze, dar, in acelasi timp, exista si diferite masuri care se pot lua in acest sens. Cu asta ne ajuta agentia ClickBrainiacs care se ocupa de campanii Google Ads performante. Fiecare business cauta diferite modalitati de promovare, care sa fie cat de eficiente se poate, dar care sa fie si cat mai accesibile din punct de vedere financiar.

Despre PPC

Pe scurt, Pay Per Click (PPC) este o modalitate de promovare online prin care business-urile platesc o mica suma de fiecare data cand un utilizator da click pe reclamele acestora. Cu alte cuvinte, nu se plateste numarul de afisari, ci direct traficul generat de catre aceste reclame, iar business-urile au parte de libertate deplina cu privire la modul in care isi gestioneaza performantele si bugetele. Avantajele sunt clare, incepand de la faptul ca asemenea campanii ofera posibilitatea de a ajunge la audienta cu un cost minim. Totusi, pentru asta este nevoie de specialisti PPC cu experienta, care sa stie cum sa orchestreze campaniile in asa fel incat sa fie cat de bine optimizate se poate. Costurile implicate sunt mici in comparatie cu alte modalitati de promovare si, in plus, impactul este mult mai mare.

Bineinteles, exista diferite modalitati prin care sa se aduca trafic pe site, insa pentru a face performanta pe cale organica este nevoie de un proces mai complex, ce se desfasoara pe o perioada mai lunga de timp. In schimb, prin setarea campaniilor Google Ads traficul este atras instant si, foarte important, utilizatorii au sanse mari sa fie interesati de produsele si serviciile oferite. Asadar, vizitatorii se pot transforma in cumparatori, motiv pentru care aceasta se dovedeste a fi o modalitate foarte eficienta de promovare a unui business.

 » Aflați mai multe informații aici.