Magazin ROPRES

Un bărbat se vaită pe net că soția lui i-a dat cadou un test de sarcină pozitiv în loc de o consolă de gaming

Un bărbat se vaită pe net că soția lui i-a dat cadou un test de sarcină pozitiv în loc de o consolă de gaming
Distribuiți acest articol!

A cerut o consolă de gaming, dar a primit în schimb un test de sarcină pozitiv

cuplu care se cearta

Un bărbat a avut parte de o surpriză de proporții în momentul în care iubita lui i-a făcut cadou un test de sarcină pozitiv, în loc de o consolă de gaming pe care acesta și-o dorea de foarte mult timp. El a povestit totul într-o postare pe Reddit:

„Încercam deja de ceva vreme să facem un copil, iar duminica trecută a fost ziua mea. Iubita mea mi-a spus că are o surpriză pentru mine și m-am entuziasmat foarte tare pentru că știam că îmi va face un cadou foarte tare. Cumva eram sigur că voi primi o consolă de gaming, pentru că știa că mi-o doream deja de ceva vreme, dar nu m-am ambalat pentru că știu că nu trecem prin cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar.

M-am trezit duminică dimineață ca și cum ar fi venit Moș Crăciun, am coborât scările și văd că primesc un plic. L-am deschis și era o ecografie. Nu mă înțelegeți greșit, sunt mai mult decât fericit că o să avem un copil. Numai că era ziua mea! Mă așteptăm să îmi mai fi luat un cadou pe lângă ăsta. Dar nu. Niciun alt cadou, nici tort, nici măcar o felicitare! Doar ceva scos la imprimantă, practic.

I-am spus că e zgârcită și chiar dacă știu că nu mi se cuvenea o consolă de gaming, tot mă așteptăm la un cadou frumos din partea ei. De atunci e supărată pe mine și mă face în toate felurile.”, a scris bărbatul, întrebându-i pe ceilalți utilizatori dacă a avut sau nu dreptate legat de faptul că ar fi trebuit să primească și un alt cadou.

 » sursa: qbebe.ro

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...