ROPRES

Ultimă oră – iese puroiul la suprafață: aproape 50 de dosare penale deschise de autorități după controalele la centrele de bătrâni

Distribuiți acest articol!

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a anunţat că 47 de dosare penale au fost deschise de către organele de anchetă în urma controalelor efectuate în centrele de asistenţă socială pentru vârstnici, copii şi persoane cu dizabilităţi.

El a prezentat datele furnizate de către Ministerul Afacerilor Interne, în urma acestor controale.


„Aceste verificări sunt încheiate aproape în proporţie de 100%. Mai precis – peste 97%. În 40 de judeţe controalele au fost încheiate. Au rămas deschise Bucureştiul şi judeţul Ilfov. S-au luat mai multe măsuri de suspendare, retragere a autorizaţiei sau de închidere efectivă a acestor centre şi există deja 47 de dosare penale deschise de organele de anchetă în aceste cazuri”, a precizat el, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Palatul Victoria, informează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a anunţat că 47 de dosare penale au fost deschise de către organele de anchetă în urma controalelor efectuate în centrele de asistenţă socială pentru vârstnici, copii şi persoane cu dizabilităţi. El a prezentat datele furnizate de către Ministerul Afacerilor Interne, în urma acestor controale.
„Aceste verificări sunt încheiate aproape în proporţie de 100%. Mai precis – peste 97%.

În 40 de judeţe controalele au fost încheiate. Au rămas deschise Bucureştiul şi judeţul Ilfov. S-au luat mai multe măsuri de suspendare, retragere a autorizaţiei sau de închidere efectivă a acestor centre şi există deja 47 de dosare penale deschise de organele de anchetă în aceste cazuri”, a precizat el, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Palatul Victoria, informează Agerpres.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...