UDMR, prin ministrul Novak, lovește în FRR: Tun Imobiliar prin înstrăinarea stadionului

Ministrul Tineretului și Sportului, prin persoana ministrului UDMR- ist Carol Eduard Novak, dorește să aplice o mega lovitură patrioților români din federația română de Rugby.

Miza acestei tranzacții o reprezintă slăbirea sportului românescm dar ea este și una financiară: terenul de sub complexul sportiv valoarează zeci de milioane de euro.

UDMR pregătește un tun imobiliar și are în vedere confiscarea de la FRR a terenului din centrul Bucureștului situat lângă Arcul de Triumf. Acest teren a fost recent renovat pe banii federației, însă acum se vizează înstrăinarea lui.

Actul este unul ilegal și procurorii DNA ar trebui să intre peste această problemă majoră. Terenul este de drept în folosința federației române de rugby și acest lucru nu se poate anula decât în mod ilegal.

Ministrul Carol Eduard Novak este complice la acest tun imobiliar de zeci de milioane de euro.

„Ne-am văzut cu reprezentații Federației Române de Rugby pentru a identifica ce soluții avem. Am înțeles imediat că în fapt este vorba despre un tun imobiliar de proporții și la mijloc sunt active situate în centrul Bucureștiului și a căror valoare este de ordinul a zeci de milioane de euro.

Acel teren de sport are o valoare de neegalat pentru Federația Română de Rugby și drepturile de utilizare sunt evidente din actele puse la dispoziție.

Ministerul Tineretului și Sportului, domnul Eduard Novak, trebuie să oprească tot acest circ căci în caz contrar va răspunde penal. Am mai văzut noi miniștri ai mediului care strigau sus și tare că ei sunt buni și apără pădurile țării pentru ca apoi procurorii să arate că în fapt gira furturile din pădurile României.

Domnule ministru, sunteți tânăr, nu vă riscați cariera și viața pentru grupuri de interese infracționale. Acel teren aparține românilor și sportul românesc are nevoie de siguranță” a declarat Ciprian Ciubuc, deputat din partea Alianței pentru Unirea Românilor.