Actualitate

Tudor Chirilă îl desființează pe Klaus Iohannis: “România Educată e PR de băgat în față când se deteriorează imaginea Guvernului”

De ziua elevului Iohanis ne promite o Românie Educată :)
Distribuiți acest articol!

Artistul Tudor Chirilă îl atacă pe Klaus Iohannis pentru teatrul jucat în ultimele zile. Klaus Iohannis a scos de la naftalină campania lui de suflet, pornită acum 8 ani de zile, denumită România Educată. Programul a fost scos într-un moment cheie, având în vedere că tensiunea din guvern crește pe zi ce trece, iar coaliția se destramă văzând cu ochii.

Tudor Chirilă îl acuză pe Iohannis de o adevărate diversiune de la adevăratele probleme cu care se confruntă România. Având în vedere cursa pentru șefia PNL, Ludovic Orban și Florin Cîțu au pornit un adevărat război folosindu-se de banii românilor pentru a câștiga încrederea politicienilor liberali.

“Despre educatia sexuala si alti demoni. Intr-un moment cand deriva reformei este pronuntata iar proiectul presedintelui Iohannis, Romania educata, e doar un exercitiu de PR bun de bagat in fata cand imaginea se deterioreaza. Cuvinte mari, masuri putine si fara coerenta, fara context”, comentează Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...