Economie

Trencadis: Proiecte importante amânate ca urmare a modificărilor repetate ale structurilor de guvernare EXCLUSIV

Trencadis: Proiecte importante amânate ca urmare a modificărilor repetate ale structurilor de guvernare EXCLUSIV
Distribuiți acest articol!

Trencadis Corp Baia Mare, companie de tehnologie specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software pentru sectorul guvernamental și cel de business, a finalizat anul 2021 cu o cifră de afaceri în creștere cu 3-5%, depășind pentru al treilea an consecutiv pragul de 20 milioane de euro, a declarat pentru Profit.ro directorul general al societății, Radu Negulescu. El spune că profitabilitatea a fost la un nivel apropiat celui atins în 2020, deși unele proiecte importante au fost amânate ca urmare a modificărilor repetate ale structurilor de guvernare.

În 2020, afacerile companiei au atins 99,33 milioane de lei, de la 116,19 milioane de lei în anul precedent. Profitul net a urcat la 3,02 milioane de lei, de la 2,1 milioane de lei în 2019.

“În 2021, Trencadis a regândit strategia pentru următorii 3-5 ani în sensul diversificării liniilor de business și al pregătirii de produse noi pentru piața românească și internațională. În același timp, am finalizat, conform bugetului, proiectele pe care le avem în derulare în pofida dificultăților provocate de restricțiile de circulație și de prezență fizică la sediul clienților noștri. Rezultatele preliminare privitoare la cifra de afaceri se înscriu în estimările de la începutul anului și prezintă o creștere de 3-5% în 2021 față de anul 2020, cu venituri de peste 20 milioane de euro pentru al treilea an consecutiv. Profitabilitatea este estimată la un nivel apropiat de cel din 2020, deși unele proiecte importante au fost amânate ca urmare a modificărilor repetate ale structurilor de guvernare”, a afirmat șeful Trencadis.

CITEȘTE ȘI Orange Services a fost preluată direct de acționarul majoritar al Orange România

Negulescu susține că inovația tehnologică a continuat și în 2021 să fie unul dintre principalele motoare de dezvoltare a companiei Trencadis, continuând investițiile începute în 2020 în produse proprii cu adresabilitate globală ca FlowOS și AIOS.global.

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...