Transport agabaritic pe ruta Nădlac II PTF – Podari – GAZETA de SUD

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că, în perioada 21 – 24 septembrie, se va desfășura un transport agabaritic pe Nădlac II PTF – Podari. Traseul transportului este:

Nădlac II PTF – A1 – A6 – Centura Lugoj – DN6 – Centura Drobeta Turnu Severin – DN6 – DN56A – Maglavit – DN56 – Podari.

Vehiculul transportă o confecție metalică.

Lățimea maximă a vehiculului este 3,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

ȘTIRI VIDEO GdS