Traian Păcioianu, candidatul AUR la Primăria Micești (jud. Argeș), are planuri mari pentru localitate: digitalizare, modernizare, eficiență

Traian Păcioianu, candidatul AUR la Primăria Micești, are planuri mari pentru localitatea sa: digitalizare, modernizare, eficiență. A decis să intre în luptă și este hotărât să câștige pentru a da o nouă față comunei Micești, unde a crescut și și-a întemeiat o familie. Consideră că a venit vremea ca la primărie să vină un om gospodar și responsabil.

„Candidez la funcția de primar al comunei Micești , având alături de mine o echipă de AUR, formată din oameni entuziaști și vrednici, antreprenori, producători locali, oameni ce vor apăra necontenit interesele cetățenilor comunei Micești.

Nu voi veni niciodată în fața dumneavoastră ca să vă vorbesc despre greaua moștenire, dar vom vorbi mult în perioada care urmează despre toate lucrurile pe care le avem de făcut împreună în Micești”.

Este un angajament care necesită implicare directă și o obligație pe care o avem față de generațiile care vin din urmă

Traian Păcioianu și-a alcătuit deja lista cu proiectele pe care vrea să le implementeze în comuna Micești. Își propune să digitalizeze administrația, să construiască o bază sportivă multifuncțională și să atragă investiții în zonă.

Iată lista obiectivelor sale, pe care speră să le realizeze cu sprijinul localnicilor:

  • digitalizarea instituţiei, pentru eficienţă, pentru reducerea timpului de obţinere a documentelor, de depunere a cererilor şi, desigur, pentru reducerea drumurilor la Primărie;
  • amenjarea trotuarelor și rețelei de scurgeri pluviale;
  • modernizarea sistemelor de semnalizare și marcaje rutiere;
  • creșterea gradului de protecție pentru pietoni;
  • realizarea unei baze sportive multifuncţionale, dedicată diferitelor categorii de sporturi şi încurajarea formării de echipe sportive;
  • înființarea unui Serviciu de Urgenţă Local;
  • asigurarea infrastructurii necesare şi a unui sistem de facilităţi menite să atragă companii private, care pot genera locuri de muncă şi venituri la bugetul localităţii.

Toate aceste proiecte sunt menite să așeze comuna acolo unde îi e locul: printre cel mai bine gospodărite, cinstit administrate, eficient dezvoltate, atractive pentru tineri, pentru familii și pentru angajatori.

„Vă invit, pe fiecare dintre dumneavoastră, să fiți parte dintr-un proiect administrativ întemeiat pe eficiență, onestitate, muncă multă, comunicare reală, forță rapidă de adaptare la tot ce este necesar și nou.   

Mergem împreună, sub această făgăduință: Noul Primar – Om Gospodar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *