Traian Băsescu: O Firea care ar mai câștiga un mandat la Primăria Capitalei este o mare amenințare pentru primul scaun al PSD

Zona de stânga a candidaturilor pentru Primăria Capitalei pare să se aglomereze. A apărut încă un posibil candidat, Victor Ponta, iar Gabriela Firea, candidatul PSD, s-a supărat foarte tare și amenință chiar că își va retrage candidatura, mai ales după declarațiile făcute de actualul edil al Sectorului 3, Robert Negoiță, care a anunțat că nu va mai candida din partea PSD.

„Slavă Domnului, dacă domnul Ponta pune candidat, e binevenit! Cred că-i prima dată când o să-i trimit un… Pepsi”,  a reacționat, râzând, Traian Băsescu, fost președinte al României și fost primar al Bucureștiului. „Mi se pare o veste foarte bună pentru dreapta. Totul este ca dreapta să aibă capacitatea să valorifice acest lucru”, a spus Traian Băsescu, marți seara, la Digi24. 

El a explicat că vede această situație una favorabilă dreptei, dacă dreapta va fi suficient de inteligentă să se regrupeze. „Se pare că  nu se reușește foarte bine cuplarea între USR și PNL. PMP-ul e prea mic ca să influențeze lucrurile, el va acționa în funcție de ce fac cei doi mai mari”, a declarat Traian Băsescu, reconfirmând că nu exclude o candidatură proprie la Primăria București, dacă situația o va impune.

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro