Tot ce trebuie să știți despre Samsung Galaxy S20 Ultra

De ani de zile vedem cum Samsung lansează două versiuni ale telefoanelor sale flagship Galaxy S – un model obișnuit și un model Plus. Acest lucru s-a schimbat în 2020, când Samsung a îmbunătățit modelul Plus cu Samsung Galaxy S20 Ultra. Teoretic, acesta ar fi trebuit să fie cel mai bun dintre cei mai buni – regele tuturor telefoanelor.

Lansarea unui astfel de telefon a fost o mișcare curajoasă. Evident, pandemia COVID-19 părea că a spulberat speranțele Samsung pentru vânzări mari. Acum, la câteva luni după lansare, rămâne întrebarea: își merită Samsung S20 Ultra prețul?

În acest articol, vom discuta despre cum a performat acest telefon în ultimele luni. În cele din urmă, intenționăm să răspundem la principala întrebare: ar trebui să cumpărați astăzi un Samsung S20 Ultra?

Într-un cuvânt, Galaxy S20 Ultra este minunat. Nu este lipsit de compromisuri, dar telefonul este încă destul de incredibil, doar pentru îndrăzneala existenței sale. Iată ce a rezistat bine în ultimele luni.

Specificații generale

În general, Galaxy S20 Ultra se află încă aproape de vârful gamei, când vine vorba de specificații brute. Sigur, între timp a apărut Qualcomm Snapdragon 865 Plus, care este mai bun din punct de vedere tehnic decât versiunea non-Plus din Galaxy S20 Ultra. Există, de asemenea, telefoane cu baterii mai mari și afișaje cu rata de reîmprospătare mai mare. Totuși, ca pachet complet, ultimele luni nu au afectat în mod semnificativ reputația specificațiilor Galaxy S20.

Durata de viață a bateriei

Testele obiective de rezistență a bateriei au plasat Samsung S20 Ultra in top zece ale fiecărui dispozitiv testat, ca trei valori: durata totală de viață a bateriei, testarea mixtă a duratei de viață a bateriei (Wi-Fi, redare video etc.) și viteza de încărcare prin cablu (mAh / min).

 » sursa: ziuadevest.ro