Actualitate ROPRES

Topul vaccinării în liceele ieşene: Informatica, pe locul I cu peste 91%

Topul vaccinării în liceele ieşene: Informatica, pe locul I cu peste 91%
Distribuiți acest articol!

La nivelul judeţului, în învăţământul preunuiversitar, rata de vaccinare a cadrelor didactice este de 61,7%. Pe primul loc este Liceul de Informatică, cu o rată de peste 91%, urmat de Colegiul „Negruzzi” cu 83% şi Colegiul „Eminescu” cu 80,3%.Şcolile din judeţul Iaşi, dar şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, au afişat în cursul zilei de ieri, 1 noiembrie, rata de vaccinare de la nivelul instituţiilor. Totodată, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, rata de vaccinare la nivelul judeţului este de peste 61%. În ceea ce priveşte situaţia la nivelul instituţiilor, „Ziarul de Iaşi” a consultat cifrele publicate de către cele mai importante instituţii de învăţământ de la nivelul municipiului, cea mai bună situaţie fiind înregistrată la Liceul de Informatică, unde peste 91% dintre angajaţi s-au vaccinat cu cel puţin una dintre dozele de vaccin.

Instituţiile de învăţământ preuniversitar din judeţul Iaşi au publicat în cursul zilei de ieri situaţia vaccinărilor în rândul angajaţilor la început de noiembrie, cele mai cunoscute instituţii de învăţământ din municipiul Iaşi înregistrând o rată de vaccinare de peste 70%. Pe lângă colegiile, liceele şi şcolile din judeţ, şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi a publicat situaţia vaccinării de la nivelul instituţiei. Astfel, potrivit datelor publicate, rata de vaccinare a angajaţilor ISJ este de 91,07%, fiind vorba de 56 de angajaţi. Raportat la personalul care deţine funcţii de conducere, de îndrumare şi control, ponderea celor vaccinaţi este de 97,30%. La nivelul judeţului, potrivit reprezentanţilor ISJ Iaşi, pe 25 octombrie erau vaccinate 5.444 de cadre didactice, adică 61,72% din total.

„Precizăm că  numărul angajaţilor care se adresează centrelor de vaccinare este în creştere, situaţia exactă referitoare la numărul persoanelor vaccinate, precum şi la ponderea personalului vaccinat, raportat la numărul totalul al angajaţilor, va fi publicată, începând de astăzi, 1.11.2021, pe site-urile instituţiilor de învăţământ”, au precizat reprezentanţii ISJ Iaşi.

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...